JOO nyheter!

13 oktober
Vi är glada över att nu finnas i Eskilstuna och Västerås! Butiken i Eskilstuna heter Mizelle Precious Pieces och ligger på Kriebsensgatan 7. Västeråsbutiken Pier One ligger vid östermälarstrand på Lasse Fältsplats 1.

23 september
JOO är stolta att meddela att vi nu har 2 nya återförsäljare! Smycka butiken i Tumba centrum och Chamotte Market i Gustavsbergs hamn, Värmdö.

3 September
JOO jewellery har smyglanserat sin webshop! Välkomna in och botanisera bland våra JOO smycken! 
 
16 Augusti

JOO SHOP lanseras inom kort! 

I shopen kommer JOO sälja den senaste kollektionen NOMAD för både dam och herr, skräddarsydda smycken, smycken för barn plus utgående smycken/färger på REA mm. Dessutom lanseras nya läckra färger i höst med start i oktober. Medföljer vid alla köp: JOO presentbox/smyckespåse, smyckesinstruktion, info om JOO jewellery. 

ÅTERKOMMER inom kort med en påfylld JOO SHOP! 

11 Augusti
JOO jewellery ställer ut i en trendinstallation i kategorin "Autenticity" utvalt av moderådet-Swedish Fashion Council. Vi finns representerade i en fin display vid entrén på Precious Fair 9-11/9 plus i vår egen monter I 17. Vi ser fram att få träffa och bekanta oss med många inom smyckesbranschen under Precious. 
 
30 Juni
JOO har glädjen att meddela att vi nu också säljer i 2 butiker på Gotland. H 10 Gallerian inne i Visby på Hästgatan 10 och ute hos Karin i Eksta, Textilatelje Måsen. 
 
1 Juni
JOO säljs nu också hos stylisternas val av smyckesbutik i Stockholm-DEISYS på Humlegårdsgatan 9. Vi är såå glada för dettta! 
 
21 Maj
Mitt på Götgatan finns smyckesbutiken Göta ur och smycken, och vi är stolta att meddela att vi nu också säljer hela Nomad kollektionen! JOO smycken för män finns också i butiken. Välkommen in till denna trevliga butik på Södermalm. 
 
18 Maj
Vi är glada att meddela att vi kommer att ställa ut på nordens största smyckesmässa 9-11 september-PRECIOUS FAIR! Vill ni boka ett möte med oss där? Hör av er! Vi ses på PRECIOUS! 
 
6 Maj! 
Ny återförsäljare! Nordic Designs på Drottninggatan 7 har numera också en till butik på Västerlånggatan 33 i Gamla stan. JOO säljs nu i dessa båda butiker. Jätteroligt för oss! 
 
2 Maj
Glad sommarnyhet! Vår återförsäljare mittrum.nu kommer också finnas i "pop-up" butik på smögenbryggan i sommar för att sälja bland annat våra JOO smycken. Har ni vägarna förbi, gör ett besök hos Stina.
 
Vi är superglada att meddela att vi numera också säljs online via Smyckendahls.
Följ länken till deras vackra smyckesportal och botanisera bland JOO smyckena! 
 
 
Januari
JOO film inspelad på Quality Hotel Globe i Stockholm! 
 
SE den här! vimeo.com/155517243

News letter

Get the latest updates and news from JOO!